Edelcactus

eclogo

Over ons

Over ons

Hoe het allemaal begon.

Sinds 1945 houdt de familie Edelman zich al bezig met cactussen. Wat in eerste instantie begon als een hobby, groeide al snel uit naar een volwaardig bedrijf. Ruim 25 jaar geleden is hieruit Edelcactus BV ontstaan. In 2019 is Edelcactus overgenomen door Peter Begemann en Leo Dekker.

 

 

Your lifetime plant
Edelcactus is specialist in diverse soorten cactussen, succulenten, lucky bamboo en toegevoegde waarde. Wij leveren makkelijk te verzorgen, planten die lang mee kunnen: “Your lifetime plant”.  Wij beschikken over een breed assortiment waarbij op elk thema ingespeeld kan worden.

 

Doordat Edelcactus in Amstelveen over een oppervlakte van 25.000 m2 beschikt, kan veel direct uit voorraad geleverd worden.

 

 

Klantgericht
De kracht van Edelcactus ligt in de samenwerking met haar leveranciers en klanten. De wens van de klant staat voorop. Presentatie van onze cactussen en succulenten in de winkelschappen en in het interieur van de consument is iets wat waar we dagelijks met veel passie aan werken.

 

 

Showroom
Wij ontwerpen zelf diverse, innovatieve collecties gebaseerd op de laatste trends. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom.
Ook zijn wij jaarlijks te vinden op de diverse handelsbeurzen.